Huidig Bestuur

Reinier Koops

Mijn naam is Reinier en ik ben student CS aan de TU Delft. De VSSD vind ik leuk omdat het portfolio zo groot en divers is. Hierdoor denk ik dat iedereen van het bestuur goed kan werken met zijn kwaliteiten en aan zijn eigen leerdoelen, ten dienste van de vereniging. Met gebalde vuist, oranje hoog!

Voorzitter

Portefeuilles: Politiek, Huisvesting, Pers & Promotie
E-mail: voorzitter@VSSD.nl
Telefoon: 015 27 81771

Mateusz Glowacki

Zolang ik mij herinner heb ik altijd genoten van een goede uitdaging. Na drie jaartjes L&R en DSB, en 21 jaar levenservaring ben ik dan ook enthousiast over dit jaar! Als Secretaris draag ik er aan bij dat de zaken binnen de VSSD feilloos verlopen, en uiteraard behartig ik de Delftsche studentenbelangen zowel binnen als buiten Delft.

Secretaris

Portefeuilles: Onderwijs Landelijk, LSVb, ISO
E-mail: secretaris@VSSD.nl
Telefoon: 015 27 84200

Jasper Fontijn

Mijn naam is Jasper Fontijn, ik ben eenentwintig jaar en momenteel studeer ik Maritieme Techniek. Naast mijn studie ben ik lid bij C.S.R.. Komend jaar mag ik penningmeester zijn, mij bezighouden met onderwijs in Delft, de DAP en de commissies van de VSSD. Ik heb ondertussen al ontzettend veel zin gekregen om mij hier een heel jaar voor in te zetten.

Penningemeester

Portefeuilles: Onderwijs Delft, Juridisch steunpunt
E-mail: penningmeester@VSSD.nl
Telefoon: 015 27 84200

Jeannine Frijns

Mijn naam is Jeannine Frijns en ik ben 21 jaar oud. Momenteel ben ik 1e jaars master Chemical Engineering student, maar veel tijd is daarvoor niet, want ik zet me graag in voor studie- en studentenbelangen namens de VSSD!

Vicevoorzitter

Portefeuilles: Onderwijs Delft, Evenementen, Pers & Media
E-mail: vicevoorzitter@VSSD.nl
Telefoon: 015 27 88977

Raf van de Kar

Mijn naam is Raf van de Kar, ik ben 21 jaar en studeer werktuigbouwkunde. Ik ben opgegroeid in Maastricht in een familie van vijf plus een hond. Mijn favoriete hobby’s zijn skiën, zeilen, roeien en sinds recent ook kitesurfen. Ik hou van reizen en spring vaak spontaan in de auto om ergens naartoe te gaan. Komend jaar zal ik de functie commissaris extern vervullen.

Commissaris Extern/Lobbyist

Portefeuilles: Politiek, Inkomen, Maatschappij
E-mail: extern@VSSD.nl
Telefoon: 015 27 81771