Bestuur 54

Jorino van Rhijn

Mijn naam is Jorino, op het moment van schrijven 5e jaars student. Ik heb een bachelor technische natuurkunde achter de rug en studeer nu applied mathematics. Dit jaar zal ik de rol van voorzitter van de VSSD op me nemen. Dat lijkt me een enorm waardevolle ervaring en is een persoonlijke uitdaging die ik met genoegen aanga. Het is mijn streven om te zorgen dat meer studenten de VSSD kennen, dat er een plan wordt bedacht hoe de uitgeverij van de VSSD in de toekomst rendabel is en om regelmatig een 'wake-up call' te bieden aan onderwijsbestuurders in Delft. Het onafhankelijke karakter van de VSSD geeft ons, bestuur 54, alle vrijheid om hieraan invulling te geven en ik ben overtuigd dat we volgend jaar veel zullen bereiken.

Voorzitter

Onderwijs wo & Politiek
E-mail: voorzitter@vssd.nlTelefoon: 015 278 1771

Friso de Boer

Mijn naam is Friso de Boer, 21 jaar en bachelorstudent technische natuurkunde. Naast mijn studie breng ik veel tijd door met mijn verticale bij de DSB. Ook ben ik actief bij Outsite in meerdere commissies, waaronder de voorlichtingscommissie en de ontvangstweekcommissie. Daarnaast ga ik graag zeilen en probeer ik nog wat aan sport te doen. Al van jongs af aan heb ik grote interesse gehad voor onderwijs en politiek dus de mogelijkheid om komend jaar mijn tijd te mogen investeren in het verdedigen en verstevigen van de belangen van de Delftsche student kon ik niet laten liggen.

Secretaris

Onderwijs Algemeen (LSVb) & Inkomen
E-mail: secretaris@vssd.nl
Telefoon: 015 278 8977

David Buniatian

Mijn naam is David Buniatian, 25 jarige student aan de Haagse Hogeschool. Aankomend jaar zal ik bij de VSSD de volgende functies vervullen: penningmeester, commissaris intern en commissaris onderwijs hbo. Met mijn achtergrond als technische bedrijfskunde student ben ik altijd op zoek naar verbeteringen in organisaties. Deze kennis zal van pas komen bij het besturen van de DAP, het bedrijf achter de VSSD, en de omgang met de medewerkers. Ook zal ik aankomend jaar een verbinding proberen te zoeken met de opleidingscommissies en studieverenigingen binnen het hbo. Dit zal ik doen door mijn huidige netwerk, opgebouwd als voorzitter van de HSBR (een overleg tussen alle studieverenigingen van het hbo). Al met al kijk ik uit naar een jaar vol uitdagingen en vooral mooie ervaringen!

Penningmeester

Onderwijs hbo, Onderwijs Algemeen (ISO) & Evenementen 
E-mail: penningmeester@vssd.nlTelefoon: 015 278 4200

Jannieke Simons

Mijn naam is Jannieke en ik ben 20 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Den Haag waar ik woonde met mijn ouders en mijn oudere broer. Na mijn eindexamens ben ik begonnen met de studie nanobiologie en ik woon nu alweer twee jaar in Delft. Ik ben nieuwsgierig, leergierig en ambitieus, ontzettend enthousiast en ik houd veel van reizen en evenementen organiseren, maar ook nieuwe dingen ontdekken en uitproberen. Sporten doe ik eigenlijk alleen in teamverband. Af en toe ben ik ook wel cultureel verantwoord bezig; ik kijk graag films maar bezoek ook graag musea en het liefst ga ik naar balletvoorstellingen. Ik kijk ontzettend uit naar volgend jaar en zal mijn beste beentje voor zetten voor de Delftsche studenten!

Vicevoorzitter & Commissaris Extern

Huisvesting, Maatschappij & Promotie
E-mail: vicevoorzitter@vssd.nl
Telefoon: 015 278 4200