Lid worden van de VSSD

Lid worden van de VSSD kost €12,00 voor het studiejaar 2017-2018. Via automatische machtiging kost dit je slechts €11,00 per jaar, dit is jaarlijks tot wederopzegging. Voor enkel een jaarlidmaatschap dien je langs te komen in de winkel.
Wil jij lid worden van de VSSD? Schrijf je dan nu in via de site of kom langs bij de winkel en meld je aan bij de balie.

Voordelen lidmaatschap

  • Tot 28% korting op je boeken
  • Korting op de bakfiets
  • Maandelijkse nieuwsbrief
  • Ieder kwartaal nieuws van de webshop
  • Ieder kwartaal digitaal het Orakel

Daarnaast help je ons als lid van de VSSD om jouw belangen te behartigen!

Actief lid

Zoals iedere vereniging heeft de VSSD ook actieve leden. Als actief lid zet je je in voor de vakbond, en daarmee voor alle Delftse studenten!
Actieve leden zijn onderdeel van een commissie of beleidsgroep, of zetten zich op een andere manier in voor de VSSD. Een overzicht van de commissies en beleidsgroepen vind je hier.
Voor actieve leden worden ook activiteiten georganiseerd, denk bijvoorbeeld aan de borrel of een bbq!

Adreswijziging doorgeven

Je kunt langskomen op kantoor, een brief sturen of mailen naar de balie met de nieuwe gegevens. Hier zal altijd een bevestiging op volgen. Telefonisch een adreswijziging doorgeven is helaas niet mogelijk.

Lidmaatschap opzeggen

Wil je je lidmaatschap bij de VSSD opzeggen, stuur dan een mailtje door naar de balie. Vermeld dan in ieder geval je naam, studentnummer en dat je je wilt afmelden. Je kan natuurlijk ook persoonlijk langskomen.