Overige verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering

Alle onderdelen van het basis pakket zijn natuurlijk los af te sluiten, maar dit is relatief duurder.  Ben je bijvoorbeeld al verzekerd voor brand, inbraak en ongevallen dan kun je ook een verzekering voor aansprakelijkheid (WA) afsluiten. De premie ligt zo rond de 27,- per jaar voor een alleenstaande.

De VSSD biedt ook losse reisverzekeringen, zowel kortlopende als doorlopende, aan. Aangezien er zoveel mogelijkheden zijn, is het handig om bij ons langs te komen. Dan gaan we kosteloos een passende verzekering met je samenstellen.

Let op!

De onderstaande informatie is alleen voor huidige polissen van het studentenpakket van de VSSD, je kunt dit studentenpakket niet meer afsluiten. Je kunt alleen nog deze extra opties toevoegen aan je huidige pakket tot uiterlijk 1 september.

Reis en/of stageverzekering

Veel studenten zullen voor hun opleiding stage moeten lopen, veelal vindt dit plaats in het buitenland. Een normale reisverzekering dekt geen stageperiode, de doorlopende reis/stageverzekering van de VSSD wel.  Als je een standaard pakket bij de VSSD hebt, kan je voor een zeer lage premie een reis/stagedekking erbij nemen. De Europadekking kost 12,25 per jaar; een werelddekking 19,50 per jaar. NB: Ga je niet op stage, maar een heel of half jaar aan een universiteit in het buitenland studeren, dan moet je andere verzekeringsmaatregelen treffen. Voor meer informatie hierover kun je bij de VSSD langskomen.

PC-verzekering

Binnen de inboedeldekking is er een beperking tot 2500,- voor audioapparatuur waartoe ook een pc gerekend wordt. Er is tot dit bedrag dekking tegen brand, diefstal na braak en bepaalde waterschades. Heb je een PC en ben je daar zuinig op, dan kun je deze ook verzekeren tegen alle van buitenkomende onheilen. De kosten bedragen 19,86 voor een jaar met een maximale dekking van 2500,-.

Info over een laptop verzekering vind je elders op de site (hier)