Studentenpakket

Het kan voordelig zijn om een pakket van verzekeringen af te sluiten. Een pakket met daarin dekking voor inboedel, aansprakelijkheid en ongevallen valt aan te bevelen, zeker als je niet meer thuiswonend bent. Je spullen die je in je kamer hebt staan zijn gedekt tegen schade door brand, diefstal na braaksporen en vormen van plotselinge wateroverlast. Als je per ongeluk schade toebrengt aan spullen van een ander, dan biedt de aansprakelijkheidsdekking uitkomst. Overkomt je een ongeval, dan biedt de ongevallendekking zekerheid bij blijvende lichamelijke schade.

De VSSD raadt aan om hiervoor het studentenpakket van verzekeringsadviseur Meeùs af te sluiten. Dat kan direct hieronder.

Meeùs studentenpakket afsluiten

Dit pakket kan door iedere student die in Nederland ingeschreven staat bij een MBO-, HBO- of WO-instelling worden afgesloten. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van een vakbond.

Alle informatie over het pakket, de premie en de polisvoorwaarden zijn te vinden als je doorklikt op onderstaande link voor afsluiten.

Veel studenten hebben voorheen het bekende VSSD-studentenpakket afgesloten. Dit gaat stoppen!

Dit pakket van verzekeringen wordt per studiejaar 2016-2017 NIET meer aangeboden. Reeds verzekerden zullen persoonlijk bericht krijgen wanneer de definitieve einddatum van zijn of haar polis is.

Op die manier weet je ook precies wat de datum is dat je kan overstappen naar bijvoorbeeld het door ons aanbevolen pakket van Meeùs. Je kan dan zorgen voor een naadloze aansluiting zodat er geen overlap is of een onverzekerde periode.

Het basis VSSD pakket bestaat uit 3 verzekeringen: inboedel-, aansprakelijkheid en ongevallen. De looptijd van het pakket is nog maximaal tot 1 september 2017. De polis kan eerder opgezegd met inachtneming van 1 maand opzegtermijn. Aan dit tussentijds verbreken van de contracttermijn zijn € 10,- administratieve kosten verbonden.

Wil je meer informatie over dit pakket, bijvoorbeeld over de specificaties of wat te doen als je verhuist, klik dan hier.