Meld je aan als nieuw bestuurslid

Aanmelden voor bestuur kan door ons te mailen, bel 015-2784200 of kom langs!

Dit kan tot juni.

Wat houd besturen bij de VSSD in?

Voor bestuursleden van de VSSD gaan veel deuren open. Er zijn genoeg hoge piefen binnen de TU Delft, de gemeente en politiek Den Haag die dolgraag met Delftsche studenten in gesprek gaan. Bovendien is de VSSD de enige vakbond voor techniekstudenten. In de andere “TU steden” hebben ze geen studentenvakbond. Daarom ben jij als bestuurder in veel ogen de vertegenwoordiger van a?lle technische studenten in heel Nederland.

In Delft spreken wij met veel bestuurders van andere studie- en studentenverenigingen. Je komt in veel socie?teiten, maar spreekt ook met de internationale studentenverenigingen. Niet alleen in Delft is de VSSD aangesloten bij een tal van overleggen, maar ook op landelijk niveau is de VSSD aangesloten bij de twee grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland: de LSVb (Landelijke Student Vakbond) en het ISO (Interstedelijk Studenten Overleg). Aan het eind sluit je je werkdag af met een feestje op een van de Delftsche verenigingen, een kerstdiner in Utrecht of een interessante constitutieborrel in Amsterdam.

Bij een jaar VSSD kom je letterlijk overal binnen en kom je overal te weten wat er speelt. Goede contacten zijn niet alleen gezellig en fijn, maar ook cruciaal om snel aan informatie te komen die je anders niet zou horen.

In een bestuursjaar bij de VSSD kom je met mensen en onderwerpen in aanraking waar je anders nooit mee in aanraking kwam, je komt op plekken waar je anders nooit terecht zou komen en je doet ervaringen op die je anders nooit ervaren had.