Meld je aan voor één van onze commissies:

- OnderzoeksCommissie
- PromoCommissie
- AcquisitieCommissie
- Juridisch studentenloket / steunpunt
- Lustrum Commissie

Naast de kans om jezelf te ontwikkelen is het natuurlijk ook leuk om zoiets in teamverband te doen.

Aanmelden voor een commissie kan door ons te mailen, bel 015-2784200 of kom langs!

Dit kan tot november.

Onderzoekscommissie

Als er bepaalde onderzoeken nodig zijn om het standpunt van de VSSD uit te dragen, dan doet de OnderzoeksCommissie dat. Er is o.a. onderzoek gedaan naar de koopkracht van studenten op het moment dat het leenstelsel ingevoerd zou worden. Als lid van de OnderzoeksCommissie kun je echt in de praktijk een onderzoek uitvoeren. Je bedenkt hierbij de vorm van het onderzoek en voert het ook uit. Wij kunnen de resultaten gebruiken om onze standpunten bij te staan en het leven van de Delftse student te verbeteren.

AcquisitieCommissie

De Acquisitie commissie van de VSSD zorgt ervoor dat er zakelijke relaties worden opgebouwd en opgestart zodat er door middel van samenwerking geld verworven wordt. Dit betekent dat je bedrijven benaderd en producten (zoals naamsbekendheid voor een bedrijf) aanbied. Op deze manier ondersteun je de VSSD en haar activiteiten en evenementen zodat er nog meer gedaan kan worden!

PromoCommissie

Een activiteit kan niet plaatsvinden als niemand er wat vanaf weet. De PromoCommissie houdt zich bezig met het bereiken van studenten door middel van bijvoorbeeld posters klussen, acties bedenken of door op de campus aanwezig te zijn als VSSD. De PromoCommissie bedenkt zelf zij hoe haar promotiecampagnes uit wil voeren. Ervaring met InDesign is een pré, maar niet noodzakelijk.

DAP-Commissie

De Delft Academic Press ofwel DAP is de uitgeverij van de VSSD en geeft studieboeken uit in het Engels en Nederlands. Zo is "Fysische Transportverschijnselen" een bekend boek dat is uitgegeven. De DAP is altijd op zoek naar nieuwe titels om uit te brengen en de DAPcie helpt hier een handje mee. Lijkt het je leuk om te netwerken en/of ben je geïnteresseerd om op zoek te gaan naar nieuwe potentiële titels dan is deze commissie wat voor jou!

Steunpunt

De VSSD heeft een juridisch steunpunt waar studenten met problemen naartoe kunnen komen. Hierbij kun je denken aan een te hoge huur of andere problemen met de verhuurder, maar ook als je bijvoorbeeld problemen hebt met RAS-maanden of het bindende studie advies kun je je hier melden.

Beleidsgroepen

Naast de commissies zijn er ook beleidsgroepen. Dit zijn groepen die af en toe bij elkaar komen om te praten over zaken die momenteel op dit beleidsterrein aan de hand zijn. Zo kan er met een frisse blik naar problemen gekeken worden, maar het biedt ook een kans voor studenten om mee te praten over het gevoerd beleid van de VSSD. Er zijn dit jaar drie beleidsterreinen: één voor onderwijs op de TU Delft, één voor onderwijs op het hbo en één voor de studentenhuisvesting.